Ads 468x60px

Monday, September 6, 2010

Aku tensen!!!

Raya dah dekat. Kerja berlambak. Dengan kadar kekejaman bos aku yang semakin bertambah, aku tak dapat nak rehat. Walaupun hari minggu, aku di push kena buat kerja. Semua ni gara-gara 2 orang director resign serentak. So banyak kerja diorang yang aku terpaksa take over.

Kadang-kadang rasa terkilan dengan bos aku ni pun ade jugak. Tapi apakan daya, aku hanyalah seorang pekerja yang hanya menurut perintah. Aku memang tak sempat nak shopping ni and bos aku tau aku tak buat apa-apa preparation untuk hari raya.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous said...

sabar ek...tuhan sayang hambanya yang bersabar

luahfikiran said...

Salam,
Sabar dan laksanakan yang terbaik. InsyaAllah boss pun suka dan Allah pula akan memberikan ganjaranNYA.

Post a Comment